Stel hier gemakkelijk uw ideale droomsloep samen

Met deze Configurator kunt u eenvoudig met een paar klikken uw ideale elektrische droomsloep samenstellen en u ontvangt gelijk een offerte! Bij ons zijn alle sloepen vervaardigd van zeewaardig aluminium en worden elektrisch aangedreven door een hoogwaardige elektromotor. Verder zijn er diverse opties en accessoires naar wens toe te passen.

Model sloep

Onderstaand een overzicht van onze lijn sloepen. Elke rompvorm heeft zijn specifieke vaareigenschappen. Kies hieronder naar welk model en afmeting uw voorkeur uit gaat.

Aandrijving

Al onze sloepen zijn standaard uitgerust met een Combi elektromotor waarvan de vaareigenschappen speciaal zijn afgesteld op de sloep. Zo worden de beste prestaties uit iedere sloep gehaald. Standaard hebben wij de best passende optie geselecteerd. Grotere vermogens zijn, afhankelijk van model sloep, optioneel te verkiezen.

  • {{ uitvoering.vermogen }}

Batterij

Onze sloepen kunnen worden uitgevoerd met 3 verschillende batterijpakketten in twee verschillende types: Loodzuur of Lithium batterijen. Kies hier het pakket wat het beste bij uw vaargedrag past.
Standaard worden onze sloepen geleverd met een Loodzuur batterijenpakket voor gemiddeld 4 tot 6 uur varen (de exacte vaarduur is afhankelijk van gewicht en omstandigheden). De lader is een hoog frequent lader welke is afgestemd op het gekozen batterijenpakket en wordt in de sloep verwerkt. Prijzen zijn inclusief laadtoestel.
Selecteer hier uw gewenste batterijenpakket:

VaarduurLead Acid BatterijLithium Batterij
600 - 700 cycles
10 uur achtereen laden
1500 – 5000 cycles
Tussentijds opladen mogelijk
Onderhoudsvrij

Accessoires

Om uw droomsloep te personaliseren bieden wij veel mogelijkheden. Hiervoor hebben wij een lijst met mogelijke opties samengesteld. Kies hier welke opties u wilt toepassen.

Gegevens

Uw droomsloep is samengesteld! Vul onderstaand uw gegevens in wanneer u klaar bent met de configuratie van uw sloep.
Door op de betreffende tabbladen te klikken kunt u nog keuzes wijzigen en/of aanvullen.
Wanneer u gereed bent klik dan op de button “toon mijn droomsloep”
Binnen enkele minuten ontvangt u van ons een offerte van de door u samengestelde droom sloep in uw postvak IN.

* = verplicht

Met de elektrische Pettersloep beleef je de natuur op een andere manier

Pettersloep - Powered by Combi Outboards Pettersloep - Powered by Combi Outboards